Als u vragen heeft aan Heemkundekring Die Overdraghe bent u welkom deze hieronder te stellen.
Heeft u een foto of ander bestand dat u wilt delen, mail deze dan naar heemkundekring@dieoverdraghe.nl.

Vragen aan Die Overdraghe?

4 gedachten over “Vragen aan Die Overdraghe?

 • 22 oktober 2019 om 21:11
  Permalink

  goedendag,

  Mijn naam is Anisca Theuns, 27 jaar, ik ben geboren in Moerdijk en woon nu in Zevenbergen.
  Momenteel doe ik naast mijn werk binnen de GGZ een opleiding ‘film en montage’ om mijn hobby te professionaliseren. De 2e opdracht is om een documentaire te maken van 15 minuten van iets in de omgeving van waar ik woon. Voor 21 november behoor ik beelden gefilmd te hebben maar uiteraard eerst een gesprek over waar de film over zou gaan, een filmplan etc.
  Ik ben gaan zoeken wat mij aanspreekt en kwam op de website heemkundekring van Klundert terecht en heb interesse om de documentaire over een onderwerp in Klundert te laten gaan. Ik vroeg mij dan ook af of de Heemkundekring mij hierin kan helpen (onderwerp, archief, artikelen, foto’s, films, interview, mensen die willen/kunnen vertellen voor de camera etc.) en wil hier graag even contact over hebben. Ik hoor het graag, alvast bedankt!

  Groet,

  Anisca Theuns

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2019 om 21:17
  Permalink

  Goedendag,

  Mijn naam is Anisca Theuns, 27 jaar, ik ben geboren in Moerdijk en woon nu in Zevenbergen.
  Momenteel doe ik naast mijn werk binnen de GGZ een opleiding ‘film en montage’ om mijn hobby te professionaliseren. De 2e opdracht is om een documentaire te maken van 15 minuten van iets in de omgeving van waar ik woon. Voor 21 november behoor ik beelden gefilmd te hebben maar uiteraard eerst een gesprek over waar de film over zou gaan, een filmplan etc.
  Ik ben gaan zoeken wat mij aanspreekt en kwam op de website heemkundekring van Klundert terecht en heb interesse om de documentaire over een onderwerp in Klundert te laten gaan. Ik vroeg mij dan ook af of de Heemkundekring mij hierin kan helpen (onderwerp, archief, artikelen, foto’s, films, interview, mensen die willen/kunnen vertellen voor de camera etc.) en wil hier graag even contact over hebben.
  Hoewel dit de oriƫnterende fase is en nog duidelijk zal worden op school of een onderwerp in Klundert als passend wordt geacht voor deze documentaire. Ik hoor het graag, alvast bedankt!

  Groet,

  Anisca Theuns

  Beantwoorden
 • 23 november 2019 om 09:53
  Permalink

  Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan aan de Klundert quiz. Daar was een fotografe aan het werk. Ze heeft alle groepen op de foto gezet. Ze beloofde mij de foto’s te sturen van onze groep.
  Tot nu toe heb ik niets gezien. Heeft u voor mij de naam van de fotografe en haar emailadres?

  Hartelijk dank.

  Met vriendelijke groet,

  Anja Strootman

  Beantwoorden
 • 27 januari 2020 om 19:48
  Permalink

  LS,
  Ik ben in het bezit gekomen van een massief handmatig koperen kolenkit, compleet met toebehoren. Op de achterkant van de kit staat de tekst – handmatig ingegraveerd – Nederland zal herrijzen bevrijding 6 november 1944 Klundert.
  Tevens staat er een opkomende zon boven de banier met tekst.
  Weet u iets verder over deze kolenkit?

  Met vriendelijke groet Jaco van Gils.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email