Als u vragen heeft aan Heemkundekring Die Overdraghe bent u welkom deze hieronder te stellen.
Heeft u een foto of ander bestand dat u wilt delen, mail deze dan naar heemkundekring@dieoverdraghe.nl.

Vragen aan Die Overdraghe?

4 gedachten over “Vragen aan Die Overdraghe?

 • 24 maart 2020 om 14:01
  Permalink

  Beste,

  Graag zou ik wat meer te weten komen over pastoor A.Wolters, gewijd in 1926 en waarschijnlijk pastoor geweest in Klundert. Ik ben in het bezit van een rituale romanum, een kerkelijk boekje wat waarschijnlijk van A.Wolters is geweest. Hierin zit een bidprentje van een inwoner van Klundert (overleden in 1967 en een prentje ter herinnering aan de wijding van de pastoor. Misschien heeft u hier interesse in?
  Met vriendelijke groet,
  Corry Sins

  Beantwoorden
 • 3 mei 2020 om 10:08
  Permalink

  LS,

  In de overzichtstentoonstelling over 75 jaar bevrijding staat dat mensen hebben geschuild in de de kelders van o.a. de bierbrouwerij “De Witte Hengst” in de Molenstraat. Weet iemand waar die brouwerij precies heeft gestaan?

  met vriendelijke groet, Rudi Bakker

  Beantwoorden
 • 11 juni 2020 om 16:45
  Permalink

  Goedenmorgen,
  Mijn naam is Rene van t Hoff. Ik ben een kleinkind van Simon van t Hoff en
  Geertruida Confurius.
  Zij waren tussen 1900 en 1930 woonachtig in Klundert, en mijn opa had daar een bedrijf in dakbedekking en. Eterniet en sanitair.
  Ik heb via via een klein boekje” kent u ze nog, de Klundertse” waar ik mijn opa vond op een foto, met een aantal andere heren uit de middenstand.
  Daar ik via mijn vader weinig of niets heb vernomen uit zijn jeugd en van het bedrijf van opa is mijn vraag , is er bij jullie meer informatie bekend, of is er elders meer informatie te verkrijgen?
  Het Bhic verwees mij naar jullie.
  Bedankt voor uw reactie.
  Vr. Groet, Rene van t Hoff

  Beantwoorden
 • 19 augustus 2020 om 11:58
  Permalink

  Ik ben op zoek naar de kinderen van Rinus en Corry Gorissen. Het is mij bekend dat Rinus en Corry beide overleden zijn en in Klundert liggen begraven. Mijn ouders Joop en Anny Couturier hebben bij hen gewoond van 1951-1953 op de Aleidstraat 9. Daar hebben zij ook de watersnood meegemaakt.

  Op mijn website zijn hiervan foto’s aanwezig.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email