Naast onze tentoonstelling in “De Stad Klundert” over de uit Klundert verdwenen bouwwerken, die goed wordt bezocht, hebben we ruimte gemaakt voor een expositie over de Bult van Pars.

M.m.v. mevrouw Mina Jordanov van Archeologisch Adviesbureau Raap uit Leiden zijn we er in geslaagd een overzichtstentoonstelling samen te stellen over het archeologisch onderzoek dat in het najaar van 2016 op die locatie werd gehouden. Met name de vragen “Hoe ging dat in zijn werk? Wat is er gevonden? Wat kunnen we met de resultaten van dit onderzoek doen?” krijgen een antwoord. U kunt deze tentoonstelling elke zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur bezoeken in het cultureel centrum aan de Molenstraat.

In ons Heemhuis, Stoofdijk 1b in Klundert, hebben we momenteel aan een uitstalling van oude schoolfoto’s van alle Klundertse scholen. Die zijn daar tot eind september op alle woensdagmiddagen en elke eerste zaterdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur te bewonderen.

Op beide locaties zijn dan (bestuurs)leden van “Die Overdraghe” aanwezig om een en ander desgewenst van een toelichting te voorzien en om met u herinneringen op te halen aan die “goede ouwe tijd”.

Nieuwe expositie Bult van Pars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Follow by Email