Programma 2021

Lange tijd hebben we gehoopt dat we aan het einde van dit jaar de draad weer op zouden kunnen pakken en dat we u nog een beperkt programma hadden kunnen aanbieden met als hoogtepunten DE VIERING VAN HET 400-JARIG BESTAAN VAN ONS STADHUIS en de vierde editie van onze ENIGE ECHTE KLUNDERTKWIZZZ. Het CORONA-virus blijft ons echter parten spelen.

Zoals het er nu naar uitziet gaat in elk geval de KWIZZZ ook dit jaar definitief niet door. We hopen nu dat het wel gaat lukken in het voorjaar van 2022.  M.b.t. het 400-jarig bestaansfeest van het Klundertse Stadhuis zijn we optimistischer. Tot nu toe hebben we goede hoop  dat we op 11 september a.s. op en rondom het Stadhuisplein en in het Stadhuis wat activiteiten kunnen aanbieden, waar de hele Klundertse bevolking bij betrokken zal worden.  

Ook  de wekelijkse openstellingen van het Heemhuis op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en onze aanwezigheid in De Stad Klundert, elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur m.u.v. kunnen voorlopig niet doorgaan. We hopen dat we de deuren op woensdag 6 en zaterdag 9 januari 2021 weer wagenwijd voor u kunnen open zetten. Op de pagina “NIEUWS” van deze website kunt u daar meer over lezen.

Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor deze beperkingen. 

 

Follow by Email