Programma 2020

Lange tijd hebben we gehoopt dat we aan het einde van dit jaar de draad weer op zouden kunnen pakken en verder zouden kunnen met de voor 2020 geplande activiteiten. Het CORONA-virus blijft ons echter parten spelen.

Tot onze spijt heeft het bestuur van “Die Overdraghe” dat we, rekening houdend met de door de overheid i.v.m. deze pandemie opgelegde maatregelen,  in elk geval in dit jaar geen bijeenkomsten meer houden voor onze leden en belangstellenden.

Wel zijn er natuurlijk  de wekelijkse openstellingen van het Heemhuis op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en onze aanwezigheid in De Stad Klundert, elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur m.u.v. de zaterdagmiddagen waarop het Cultureel Centrum wordt gebruikt voor een andere activiteit. Uiteraard geldt bij een bezoek aan de tentoonstellingen op beide locaties de afspraak dat rekening houden met de afstand van 1,5 m tussen twee personen en blijft het uitdrukkelijke verzoek om bij binnenkomst de handen te ontsmetten met de daarvoor bestaande gel en vervolgens de aangegeven route te volgen. Ook het aantal bezoekers dat tegelijkertijd binnen mag is beperkt tot het aantal dat bij de ingang is aangegeven.

Wij gaan ervan uit dat u begrip heeft voor deze beperkingen. 

Verder ziet het er naar uit dat ook het programma voor 2021 ernstig zal worden beïnvloed door de gevolgen van Corona. 

Follow by Email