Programma 2018

Voor de laatste maanden van 2018 heeft het bestuur de volgende activiteiten op het programma staan: 

 

t/m 9 maart 2019: De devotionalia van Wim Hommel       

Wim Hommel bij zijn devotionalia

Wim Hommel heeft in de loop der jaren een grote verzameling (meestal kleine) religieuze gebruiksvoorwerpen zoals die in rooms-katholieke kring werden en worden gebruikt. Voorbeelden van deze devotionalia zijn o.a. kruisbeelden, Heilig Hartbeeldjes, prentjes, heiligenbeelden, rozenkransen, scapulieren, wijwaterbakjes, enz.

We hebben Wim Hommel gevraagd om in Cultureel Centrum “De Stad Klundert” met deze devotionalia een tentoonstelling in te richten, die elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur te zien zijn in onze vitrines in “De Stad Klundert” aan de Molenstraat in Klundert. De toegang is gratis.

Vanwege de grote belangstelling voor deze tentoonstelling is deze verlengd t/m zaterdag 9 maart 2019.

17 november 2018: Grote Klundertkwizzz

Twintig teams van elk zes personen hebben zich aangemeld voor de 2e Overdraghe Klundertkwizzz, die op zaterdag 17 november a.s. wordt gehouden in “de Stad Klundert” aan de Molenstraat in Klundert.

Kwizzmaster Kees Hendrikx een jaar geleden temidden van de trotse winnaars van de 1e Overdraghe Klundertkwizzz.

Vanaf 20.00 uur zullen o.l.v. kwizzzmaster Kees Hendrikx in vier rondes vragen worden beantwoord en opdrachten worden uitgevoerd, die op een of andere manier raakvlak hebben met Klundert.

Onder de deelnemende teams is ook weer de winnaar van vorig jaar, het team van korfbalvereniging DSO. Samen met de 19 andere teams zal gestreden worden om de eeuwige roem, maar ook om de “Trots-op-Klundertkip”, het symbool van alle promotieactiviteiten van “Die Overdraghe”.

De Overdraghe Klundertkwizzz wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwkundig Adviesbureau de Hollander, Lunchcafé Rechtstreeks, Eeterij Kelian, Seatgarage Vermeulen en de Stad Klundert.