Programma 2022

HET  MAG  WEER:

Op stap met de Klundertse Stadsgidsen.

Maak op een ontspannen en gezellige manier kennis met het mooie Klundert en zijn bewogen geschiedenis. Dit kan door op stap te gaan met de Klundertse Stadsgidsen.

Iedere 1e zaterdag van de maand is er een wandeling waarbij iedereen aan kan sluiten. Naast de nadere kennismaking met Klundert maakt u daarbij ook kennis met andere geïnteresseerde wandelaars.

De wandeling start om 13.00 uur bij “De Stad Klundert” (Molenstraat 33) en duurt ca 1,5 uur. De groep bestaat uit maximaal 10 personen.  Wie mee wil wandelen kan zich voor 12.00 uur die dag opgeven bij coördinator Niek Tolenaars (06-33992793). De kosten bedragen € 4,- per persoon, contant bij de gids te voldoen. De wandelingen in 2022 staan gepland op: 5 maart, 2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december.

Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf een groep samen te stellen en een op deze groep afgestemde wandeling te maken. U bepaalt zelf wanneer u aan de wandel gaat, hoelang de wandeling duurt, wat het vertrek of aankomstpunt is, en of u de wandeling wilt combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan horeca, Stadhuis of Vlasserij- Suikermuseum. Denk daarbij bijvoorbeeld aan familiewandeling met een High Tea als afsluiting of een vriendinnenlunch met daarna een mooie en gezellige wandeling om de calorieën er weer af te lopen. Ook tijdens deze maatwerkwandelingen bestaat de maximale groep uit 10 personen.  Omdat er meerdere gidsen zijn kan er met een aantal groepen tegelijkertijd gewandeld worden.  Neem voor meer informatie contact op met coördinator Niek en stel samen een programma op.

Meer weten?  Bel Niek Tolenaars: tel. 06 33992793

VOOR  WIE  HET  NOG  NIET  WIST:

U kunt deze wandeling ook maken als u wat minder goed ter been bent. Ook in een rolstoel of met een kinderwagen bent u van harte welkom. Wilt u dat a.u.b. als u inschrijft vermelden. 

Follow by Email